<< 2019. Augusztus >>

H K Sz Cs P Sz V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Férfi-Női FelnőttOrszágos Bajnokság
2019-08-30.
2019-09-01.

FTC Telecom Kupa - fiú UP verseny
2019-09-28.
2019-09-29.

Női - Férfi Tornász Világbajnokság - Stuttgart
2019-10-04.
2019-10-13.

Férfi szertorna
Női szertorna

Eseménynaptár

A 98 éves Keleti ágnes köszöntése
2019-01-22. 15.30 - 2019-01-22. 17.30

Kedves Szülők!

Mostanra teljesen biztossá vált, hogy  a  személyes kapcsolataimat igénybe véve  2019.01.22-én (kedden) 16.00 órakor az UTE Tornaszakosztályának jelenlegi életében egy soha nem visszatérő felejthetetlen eseménynek lehetünk részesei!
A TORNA spotrágban 5 X ös Olimpiai Bajnok KELETI ÁGNES elfogadta a meghívásunkat egy -  a 98-ik éves  születésnapi köszöntésére, és a fenti időpontban elhozhatjuk az UTE Tornacsarnokába!!

Szeretnénk megtölteni az UTE Tornacsarnokát, ezért kérünk minden a gyermekét hozzánk  hordó szülőt , tegye lehetővé, hogy a gyermeke   részt tudjon venni ezen az eseményen!! Mivel a keddi napon  alaphelyzetben sok gyerek jön a tornacsarnokba, az öltözési lehetőségek elég szűkösek! Erre a napra megkértük a hétfő-szerdai nappáron járó „kiemelt” leány és fiú illetve „Mini torna” csoportok szüleit is, hogy gyermekeiket hozzák el,  így  szinte „elviselhetetlen lesz a „tumultus” – melyet az atléták és az utánpótlás labdarúgók segítségével sikerül enyhítenünk! Természetesen a közelben való parkolás is problémát okoz majd ennyi ember számára, illetve a gyerekek szülőknek való 
„átadása” sem lesz egyszerű!!

Ahhoz, hogy minden hellyel-közzel gördülékenyen menjen, kérem figyelmesen olvassák el az alábbiakat, és tartsák be a kéréseinket!

 • minden „esti csoportba járó” gyerekkel maximálisan EGY szülő  jőjjön – kistestvért NE hozzanak!!!
 • kivételesen MINDENKI legkésőbb 15.35-re érjen az öltözőkbe!!
 •  A Serdülő II-Ifi II. leány csoportok és a  Serd.II.  és a 18.00-tól járó fiúk kivételével ezen a napon az ÜNNEPSÉG befejezése után nem lesz edzés !! Igy sem Jegyet  sem Bérletet NE hozzanak magukkal a gyerekek!!
 • minden gyereken kivételesen otthonról jőve legyen rajta a tornadressz, kisnadrág-trikó, és minél kevesebb felsőruházat, mert azt nem tudják kényelmesen letenni!! (Szükséges a „Kötelező edzésfelszerelés”!!)

A  gyerekek „összegyűjtése” az alábbiak szerint történik:

 1. A délután járó kislányok a szokott időben jönnek, az edzők felügyeletével minden cuccukat a szokott  öltözőben a szekényükben helyzik el!!  (Szükséges a versenydressz!!)
 2. A serdülő és ifi lányok  és a serdülő II.o. fiúk  és a Tamás bácsi-Zoli bácsi esti csoportos fiai a Fsz. 4-es öltözőben gyülekezzenek – Tamás bácsi és Farkas Ildikó néni felügyelete mellett  jönnek le és helyezkednek el a teremben 15.35-kor!! (szükséges a versenydressz, vagy az edzésfelszerelés)
 3. Zsolti bácsi gumiasztalosai a szokott helyen öltöznek, és Tamás bácsi és Farkas Ildikó néni felügyelete mellett  jönnek le és helyezkednek el a teremben 15.35-kor!!
 4. Dana néni kedd-csütörtöki csoportjába járó „hobby csoportosok”  az első emelet 5-ös és 6-os öltözőjében  gyülekezzenek!! – Dana néni közösen hozza le a csoportot! (Szükséges a versenyfelszerelés)
 5. Betti néni – Bianka néni kedd-csütörtöki csoportjába járó gyerekek is az első emelet 5-ös és 6-os öltözőjében gyülekezzenek!! Betti néni és Bianka néni közösen hozza le a csoportot!
 6. Dana néni  hétfő-szerdai-(pénteki) csoportja a Fsz. 1-es atléta öltözőben gyülekezzen!! Őket Vivi néni két nagylány segítségével hozza le a terembe!!
 7. Vigh Zoli bácsi H-Sze-(péntkei) kisfiú csoportja  a Fsz 2-es atléta öltözőben gyülekezzen! Őket Zoli bácsi hozza le a terembe!!
 8. Jutka néni hétfő-szerdai „MINI” csoportja a Fsz. 3-as torna öltőzőben gyülekezzen! Jutka néni hozza le a gyerekeket 2 nagylány segítségével! ( A nagylányok fogják visszakísérni a MINI-seket a szülőkhöz!!)

Fontos!!      
 

 • A HÉTFŐI napon a portán 16.00-tól korlátozott számban lehetséges a „kötelező edzésfelszerelés” megvásárlása!
 • Az érdeklődő szülők számára KORLÁTOZOTT létszámban belépési lehetőséget tudunk biztosítani a tornacsarnok elkerített részére! (Cipőt nem kell levenni, de szigorúan TILOS a gyerekekkel bármilyen módon kommunikálni, illetve az elkerített részen kívülre menni!!)
 • A szülőket TUBAI Tamás bácsi felügyeli és látja el a belépéskor instukciókkal!! Kistestvért nem lehet behozni, és csak a kordon mögött lehet tartózkodni!! (Aki nem fér be a kijelölt helyre – a szülői váróban tudja nyomon követni az eseményeket)!
 • A MÜSOR és a köszöntés után a szülők ott várják a gyerekeiket, ahol az edzőknek átadták őket!!
 • A délután járó kislányok szüleitől megértést kérünk, mert Őket csak akkor tudjuk kivinni, az öltözők kiüresedtek, illetve már nincs Keleti Ágnessel kapcsolatos  reprezentációs elfoglaltságunk !!

A gyerekek  szülőknek való „átadása” az alábbiak szerint történik

 1. Az ünnepséget követően először a MINI csoportot viszi ki a 2 nagylány a Fsz.3-as öltözőbe
 2. A következő Vigh Zoli bácsi H-Sze-(péntkei) kisfiú csoportja, melyet Zoli bácsi kísér ki a Fsz. 2-es  öltözőbe (Ezt az öltözőt kérjük maximum 16.50-ig elhagyni!!)
 3. Őket Dana néni  hétfő-szerdai-(pénteki) csoportja követi, Vivi néni 2 nagylány segítségével kíséri ki a Fsz. 1-es öltözőbe (Ezt az öltözőt kérjük maximum 16.50-ig elhagyni!!)
 4. Dana néni kedd-csütörtöki csoportját Dana néni kíséri fel az első emelet  5-ös és 6-os öltözőjébe
 5. Betti néni – Bianka néni kedd-csütörtöki csoportjába járó gyerekeket Betti néni és Bianka néni az első emelet 5-ös és 6-os öltözőjébe kíséri vissza
 6. A délutános kislány csoportokat   Vivi néni és Dana néni viszi fel a Fsz.3-as és 4-es öltözőbe (kérjük a délutános szülőket, hogy ne a földszinti folyosón várakozzanak, mert akkor  nehezen tudjuk kivinni a korábbi csoportokat!!)

 

Kedves Szülők!
Előre is köszönjük a segítőkész együttműködésüket!! Biztosak vagyunk abban, hogy ez egy életre szóló élmény marad mindanyiunk számára!!

Ha bárkiben kérdések merülnek fel a 2019.01.22-i nappal kapcsolatban, nyugodtan forduljnak hozzám!!

 

2019.01.20.

                                                               Üdvözlettel:                                „Jutka néni”

                                                                                                                    Juhász Judit

                                                                                                              UTE Tornaszakosztály

                                                                                                                   Szakosztályvezető

                                                                     


Vissza az oldal tetejére!
 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Induló foglalkozásaink Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák