<< 2019. Június >>

H K Sz Cs P Sz V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
EYOF - Baku
2019-07-20.
2019-07-28.

Férfi-Női FelnőttOrszágos Bajnokság
2019-08-30.
2019-09-01.

FTC Telecom Kupa - fiú UP verseny
2019-09-28.
2019-09-29.

Férfi szertorna
Női szertorna

Hírek

Szép eredmények a TRA Diákolimpián

2015.április 25-én Veszprémben rendezték meg a TRA Diákolimpia versenyét, melyen az UTE-t 13+1 fő képviselte. 

A +1 fő Juhász Zsolt volt, aki versenyen kívül lépett az asztalhoz.Számára nem túl sikeresen végződött a nap, de nagy lépést tett előre a felkészülés során, hiszen a "gödörből" az ULTIMET asztalon való urás olyan, mintha a lovasszekér elé rakétát kötnének! De haladunk tovább a tervezetteknek megfelelően!

Sram Vivien remek versenyzéssel az V-VI. kategória 2. helyén végzett, a dunaújvárosi  Rozs Viki a magasabb nehézségi pontszámmal győzte le. Vivi mutatott teljesítménye több,mint bíztató, hiszen két hónapja Őt is elérte a gumiasztalosok réme - az "összekavarodás", de Ilona néni segítségével szépen halad előre!!

A "kicsik" ez évben először indultak az "A" kategória versenyében,mely a döntőben való szerepléssel újdonság volt számukra! Nem is beszélve arról,hogy az SZHSE Pontszerző versenye óra is tovább nehezítettük a gyakorlataikat!!
Versenyzésük, viselkedésük, figyelmük és fegyelmezettségük azonban minket (edzőket is) meglepett!!

A Leány I-II-es korcsoportban Brickwood Kiara győzött a szintén UTE-s Marari Petra előtt, Brehel Enikő mindössze azért került az 5. helyre, mert nagy igyekezetében egy elemet kihagyott a gyakorlatából. Tóth Emma pedig családi ünnepségen való részvétel nem tudott ottmaradni a "marathoni" versenynap döntőjére!

A Fiú I-II-es korcsoportban Mohácsi Gábor az utolsó elemben hibázott a döntőben (3.hely), Barsi Levente pedig 0,2 tized pont hátránnyal szorult a 2.helyre!!

A Leány III. korcsoportban Barsi Vivi végre leküzdte a félelmeit, és több új elemet is beépített be a gyakorlatába, de a magassággal akadtak gondjai! Papp Enikő meglepően szépen és éretten mutatta be gyakorlatait, de az anyagerőben elmaradt a többiektől! Vivi 5., Enikő 6. helyen végzett, de mindkettőjük egyértelműen dícséretet érdemel!

A Fiú III. korcsoportban Csipkereki Máté a tőle megszokott igényességgel mutatta be gyakorlatait, és szintén a nehézségi értrék miatt került a 2. helyre! De Máté tarsolyában is ott vannak már a beépítésre váró elemek!!

Fichtner Perta, Kopeczky Natali és Seidl Dávid életükben először vettek részt a Diákolimpia "B" kategóriás versenyén, Dávid ellenfél hiányában 1., Petra5. Natali 6. helyen végzett.

Valamennyi versenyzőnk teljesítményével elégedettek voltunk, és Dunaújvárosban a Pontszerző Versenysorozat 2. állomásán tovább építjük a gyakorlatokat, és biztosak vagyunk benne,hogy az UTE gumiasztalosai eőbb-utóbb ismét elérik, hogy méltó helyre kerüljenek a hazai gumisztal életben!!

SZÉP VOLT GYEREKEK!! HAJRÁ UTE!!


Vissza a hírekhezVissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Induló foglalkozásaink Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák