<< 2024. Június >>

H K Sz Cs P Sz V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Nyári edzésrend az UTE Torna Szakosztálynál
2024-06-24.
2024-06-24.

 

 

Férfi szertorna
Női szertorna

Női szertorna

1980-ban BEJEKNÉ Förstner Klára tapasztalt edzőként, fiatal kollégákkal együtt végezte feladatát. Kitartó, hozzáértő munkája eredményeképp hosszú éveken keresztül rendszeresen az országos rangsor első három helyezettjei között szerepeltek az UTE női csapatai.
Az 1989-ben létrehozott tornaosztályos rendszerünknek köszönhettük későbbi eredményeinket is. A tornaosztályok szervezői Kaptay József és Juhász Judit voltak, akiknek a mai napig meghatározó szerepük van a szakosztály életében! Az utánpótlás nevelésében elért kimagasló eredményeket követték az ifjúsági és a felnőtt korosztályban elért sikerek.
Aztán "Klári néni",aki élt-halt a női tornáért átadta a "stafétabotot" és a Juhász "Jutka néni" és Kaptay "Józsi bácsi" edzőpáros pedig megtett mindent,hogy méltó utódja legyen "tanítómesterének"!!

Napjainkban pedig már mi vagyunk a" tanítómesterek"!

Igaz nem lehet összehasonlítani a régmúlt lehetőségeit a maiakkal,de azt hiszem nem vallottunk szégyent,mert a támogatás hiánya ellenére is azon fáradoztunk, hogy ismét eredményes versenyzőket neveljünk!

Napjainkban  Juhász "Jutka néni"  és Kaptay "Józsi bácsi"   gyakorlati iránymutatása mellett kialakulóban van egy olyan edzői csapat, akik hamarosan  meglepetést szerehetnek versenyzőikkel a tornasport hazai versenyein, és méltón képviselhetik az UTE színeit! Az UTE edzői team  irányításával több fiatal tehetség is bontogatja szárnyait,de még sok idő eltelik,amíg az ügyes kislányokból tornászok válnak!

Kiváló versenyzőink nevéhez kiemelkedő eredmények fűződnek:

MOLNÁR KRISZTINA

(OLIMPIAI 6.hely csapatban, EB.5. hely felemáskorláton , Ifjúsági EB 2. hely FM korláton)

ÁBRAHÁM ZSUZSA
(UNIVERSIADE 4. hely gerendán, VB 9. hely lóugrásban)

ÓNODI GABRIELLA
(EB egyéni összetett 12. helye, EB 6. helye talajon, valamint a 2000-es olimpiára való egyéni kvóta megszerzése)

PAP ÍRISZ
(EB - VB válogatottban való szereplés)

Jutka néni és Józsi bácsi tanítványaként érte el a kiemelekedő eredményeket.

A női szakág jelenleg 58 igazolt versenyzőt foglalkoztat.

 

 

Vissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Nyári tábor Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák