<< 2019. Június >>

H K Sz Cs P Sz V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
EYOF - Baku
2019-07-20.
2019-07-28.

Férfi-Női FelnőttOrszágos Bajnokság
2019-08-30.
2019-09-01.

FTC Telecom Kupa - fiú UP verseny
2019-09-28.
2019-09-29.

Férfi szertorna
Női szertorna

Hírek

Berki Krisztián őszinte megnyilvánulása

Az UTE Tornaszakosztály Olimpiai, 3 x-os Világ és 6 x-os Európa Bajnoka mondta a kvalifikációs VB selejtző versenye után:

"Vannak az életben bepótolhatatlan dolgok! Ami elmúlt azon már nem tudunk változtatni, meg volt a lehetőségünk, de ez igy alakult! Sajnos ez az év úgy alakult ahogy eddigi pályafutásom alatt mèg egyik sem! Nehez év volt ès sokszor kellett a nulláról felállni, újra ès újra vissza küzdeni magunkat oda ahova tartozunk! Mert igen is ott van a helyünk a legjobbak között, ha valamit akkor ezt minden porcikámban érzem! Ha vissza tekintek az elmúlt 13 évre, akkor egy olyan pályafutást látok, amit szerintem se èn se az edzőm Kovács István, nem gondoltuk volna! Amikor 4 ès fèl évesen bekerültem a tornaterembe ès nap mint nap edzeni kezdtem keményen, csak álmodni mertem ilyen eredményekről! Hálás ès szerencsés vagyok, hogy olyen edző állt mellettem gyerekkorom óta, aki mindíg bízott bennem ès èn is vakon követtem az utasításokat, mert tudtam, hogy csak együtt lehetünk sikeresek!!! Ez a mai napig így van ès az amit elértünk a tornában, közösen èrtük el!!! Ez a VB nem a Miènk volt, de előtte viszont sok verseny volt a Miènk! Persze ez mit sem von le a mostani verseny fontosságából, de ezt el kell engedjük!!! Nincs miért szomorkodni! Ahogy eddig is felálltunk, most is fel fogunk ès igèrem, sok Mindenkinek szerzünk mèg könnyfakaszó örömöket!!! (Csak is öröm könnyeket 😉)
Szeretnèm megköszönni Mindenkinek, hogy velünk voltatok, szurkoltatok, biztattatok, hittetek bennünk!!! Nèlkületek eddig sem jutottunk volna el!!!
Köszönöm a csapatnak is a segítséget ès az összhangot, azt az egységet amit már règ éreztem csapatként!!!
Szurkoljunk együtt tovább Hidvègi Vidnek, mert neki mèg van egy jo fogása szombaton!!!
A cèlok nem fogynak, csak is bővülnek!!!
Mèg nincs vège...
A show megy tovább...
The show must go on..."

Kedves Krisztián!

Ezzel a nyilatkozattal ismét megmutattad emberi és sportemberi nagyságodat! Méltó PÉLDAKÉPE vagy a jövő tornászainak!!! Tapsolunk még Neked sok alkalommal, amikor a dobogó tetejénállva mosolyogsz!!
Az UTE Tornaszakosztály edzői és versnyzői nevében szeretettel gratulálok: 

                                                                                                      Juhász "Jutka néni"
                                                                                                       szakosztályvezető

                                     

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vissza a hírekhezVissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Induló foglalkozásaink Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák