<< 2019. Június >>

H K Sz Cs P Sz V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
EYOF - Baku
2019-07-20.
2019-07-28.

Férfi-Női FelnőttOrszágos Bajnokság
2019-08-30.
2019-09-01.

FTC Telecom Kupa - fiú UP verseny
2019-09-28.
2019-09-29.

Férfi szertorna
Női szertorna

Hírek

UTE-s győzelem a Gyermek kezdő csapatversenyen

UTE-s sikerek a Leány Gyermek „Kezdő” Országos Bajnokságon

2015.11.28-án a központi Tornacsarnokban került megrendezésre a Leány Gyermek „Kezdő” Országos Bajnokság. Jutka néni távollétében (TRA VB Odense) - pontozó bíró nélkül léptünk a szerekhez.
A első fordulóban az UTE "A" csapata kimagaslott a mezőnyből és magabiztosan nyerte meg a Budapest Bajnokságot. A második fordulóban már két csapattal szálltunk versenybe.Elvártuk az „A” csapat sikerét, és már egy szépen felkészült  „B” csapattal is  bemutatkoztunk, akik számára ez a verseny egy tapasztalatszerző.állomása volt  következő évi szereplésnek!

A versenyt az első körben az UTE „B” csapata kezdte meg pihenőben. Első szerünk az ugrás volt,  ahol kiváló ugrásokat láthattunk, végre nem volt a csapat megilletődve ezen a szeren! Korláton már voltak hibák, de amit vártunk azt megcsinálták a Lányok. (Láthattunk kézállást is 1-1 „kislányunktól”!) Gerendán ugyan látszott az izgulás, de két kisebb rontást leszámítva nagyon szépen, felkészülten versenyeztek a Lányok. (Senkinek nem okozott már gondot egy cigánykerékből a fent!maradni!!) Talajon mindenki próbálta kihozni magából a legjobbat, figyeltek a feszességre, a pontosságra. Összességében szépen és összeszedetten tornáztak a csapat tagjai.Ez igazán bíztató volt a következő évre nézve! Reméljük méltó „utódai” lesznek a „Nagyoknak”!

A második körben az UTE „A” csapata ugráson kezdett. A melegítés nem volt zökkenőmentes, de Józsi bácsinak köszönhetően a szólításnál ebből már semmi sem volt érezhető. Korláton kiemelkedő volt a csapat, hiszen itt láthattuk a legtöbb kézállást a gyakorlatokban. Gerendán voltak apróbb hibák, - annak ellenére, hogy Jutka néni odenséből levélben látta el hasznos tanácsokkal a lányokat - de nagyobb rontás  nem történt. Jutka néni büszke lehet a lányok gerendázására! Talajon szépen hozták a Lányok azt, amit edzésen már megszokhattunk tőlük. Rutinos versenyzőkként mutatták be a gyakorlatokat. Az mostani forduló már kicsit izgalmasabb volt, de a Lányok pontozó nélküli megnyerték ezt a versenyt  is!! így összességében  az UTE "A" csapata 2015.Gyermek Kezdő csapatbajnokként a dobogó tetejére állhatott!! Méltó választ adva MATSZ által nyújtott anyagi támogatás viszonzására!


Az UTE "A" csapatának  9 csapat közül sikerült a legjobbnak lenni, míg a „B” csapat nagy örömünkre a 2. fordulóban az  előkelő 4. helyen végzett!

Minden Versenyzőnek és Edzőnek szívből gratulálunk!!!

Köszönet a Szülőknek,hogy egyre inkább elfogadják és betartják kéréseinket, észrevételeinket!!

Hajrá Lányok, Hajrá UTE!

EREDMÉNYEK

 


Vissza a hírekhezVissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Induló foglalkozásaink Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák