2019. Január >>

H K Sz Cs P Sz V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
A 98 éves Keleti ágnes köszöntése
2019-01-22. 15.30
2019-01-22. 17.30

Férfi szertorna
Női szertorna

Hírek

Szépen szerepeltünk Osrtavában!!

Az UTE-s  kislányok életükben először találkoztak olyan helyzettel, amikor a serülők, az ifik és a felnőtt versenyzők  is egy időpontban vettek részt a versenyt megelöző közös edzésen. Ez a helyzet elsősorban Béres Zsófit zavarta meg, de Anett és Emma is szorongott egy kicsit! Nem gond, mert éppen ezért próbálunk meg minél több "versnylehetőséget" biztosítani a lányok számára , hogy minél több új inger érje Őket!!
A verseny természetesen már a korcsoportok szerint került lebonyolításra!
Először Emma lépett a szerekhez, és magabiztosan tornázva mind a négy szeren viszonylag hibátlan gyakorlatot mutatott be. Az ugráson félelmeit legyőzve egészen jól teljesített. Felemás korláton bemutatott gyakorlata is az elvártaknak megfelelően alakult. A "feszesség" hányzott egyi kicsit de ezen könnyen lehet javítani a jövőben! Gerendán Emma a biztonságra törekedve mindkét gimnasztikus sorában egy pillanatnyi megállás volt tapasztalható, amit a bírók keményen büntettek, és ezen a szeren ment el  a várt "dobogós" helyezés!! Az új koreográfiával bemutatott talajgyakorlat jól sikerült és jó benyomást keltett mind a nézők, mind a pontozó bírók szemében!! A gerenda hibának következményeképp Emma a 8. helyen végzett a dobogós helyezés helyett, ami egy közepes eredménynek számít. Alapvető tanulság: feszesebben, és pontosabban kell dolgozni a jövőben!! Emma képességei pedig maximálisan adottak ehhez!!
A serdülők versenyében Zsófi a "mumus" szeren a gerendán kezdett, amit jól teljesített, de a gimnaszikák nagyon szűkre sikeredtek! Talajnon a zenével való összhagba csúszott némi hiba! Korláton  még hiányzik a "karfa váltás", de már alakul!!  Össességében Zsófi szereplése a 18. helyre volt elég. Azonban minden tapasztalt edzőkollega kinyilvánította véleményét (amivel MI is egyetértünk, ) egy csiszolatan gyémánt került a kezeink közé!! A "csiszolás" pedig nagyon apólékos, fáradtságos munka!! De MI nem vagyunk restek dolgozni!!

Nerhoff Anettről csak jót tudunk mondani, még annak ellenére is,hogy a korlát gyakorlatát konkrétan "elidegeskedte"! Ez az első helyébe került!!
Anett ezüstérmet szerzett az összetett versenyben, de ami ennél sokkal fontosabb:

  • önbizalamat növelő lehetőséget
  • nyugalmat
  • magabiztosságot

kapott!  Minden edzőnek csak ilyen szorgalmas, és együttműkdő tanitványt kívánok!!
Köszönöm Neked Anett, hogy az edzőid lehetünk!!

Nagyon hasznos verseny volt! Köszönöm Kaptay Józsi bácsinak az edzői munkát és a biztonságos szállítást!

 


Vissza a hírekhez



Vissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Induló foglalkozásaink Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák