<< 2017. Augusztus >>

H K Sz Cs P Sz V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Bajnok edzőtábor Moszkva és Tata
2017-08-21.
2017-08-26.

Férfi szertorna
Női szertorna

Hírek

Bp. Bajnoki ezüst, - 3. hely az országos rangsorban!

A versenyen készült képek  ITT hamarosan láthatóak!

Az UTE Serdülő Leány csapata 5 fővel is jól mutatkozott be a Serdülő Leány I. o. CSB első fordulóján!
Ugyan arra készültünk,hogy három szeren - (Ugrás-Fm.korlát-Gerenda) - is 6 fővel lépünk a szerekhez, de a fiatal és tapasztalatlan Nerhof Emese az első - ugrás - hibázott, és az edzők jobbnak látták, ha nem kockáztatják a tapasztalatlan versenyző további szerepeltetését.
Így a Béres Zsófi -Bodrogi Emma -Nerhof Anett -Tomsits Linda -Venczel Lilla összetételű csapat (tartalék: Nerhof Emese és Pólya Brigitta) összeállításban minden szeren 5 gyakorlatot bemutatva nem hibázhatott!
A lányok jól kezdtek az ugráson, majd a felemáskorláton a legjobb, és legbiztosabb gyakorlattal rendelkező Nerhof elem egy nehéz új elemében (kör - egész) hibázott. A lányok gerendán nagyon küzdöttek, itt mindössze Tomsits Linda esett le a forwarc-ből. Anett és Emma itt több új elemet is bemutatott, és Lilla és Zsófi is derekasan helytállt a gyakorlatok bemutatása során. A gimnasztikák azonban nem sikerültek olyan pontosnak, mint ahogy szerettük volna! Ennek ellenére dícséretet érdemeltek a lányok ezen a szeren! Talajon mindenki remekül hozta a formáját - ugyan Lilla az első sorában túl nagyot ugrott a csavarban, és túlforgatta - de a szépen kivitelezett gyakorlatok a zsűrinél sajnos nem arattak osztatlan sikert! Anett életében először
duplaszaltózott, melyért dícséret illeti! De Emma Zsófi és Linda is több új akrobatikát és gimnasztikát mutatott be a gyakorlatában, mely bíztató a jövőre nézve!

Összességében elégedettek voltunk a lányok teljesítményével, a mutatott hozzáállásukkal, és a felkészültségükkel! Az apróbb hibákat mielőbb kajavítjuk, és a még készülőben lévő elemeket mielőbb beépítjük a gyakorlatokba!
A legfontosabb feladatunk azonban a jövőbeli felkészülés technikai megalapozása lesz!

Köszönjük a lányok hozzáállását, a szülők kitartó támogatását:

                                                       Jutka néni és Józsi bácsi

EREDMÉNYEK


Vissza a hírekhezVissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Induló foglalkozásaink Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák