<< 2019. Június >>

H K Sz Cs P Sz V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
EYOF - Baku
2019-07-20.
2019-07-28.

Férfi-Női FelnőttOrszágos Bajnokság
2019-08-30.
2019-09-01.

FTC Telecom Kupa - fiú UP verseny
2019-09-28.
2019-09-29.

Férfi szertorna
Női szertorna

Hírek

lfjúsági II. és Serdülő II. o lányaink igyekeztek

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok olyan versenyző szerepelt az ellenfelek csapataiban, akik korábban magasabb szintű versenyekre készültek, míg az UTE serdülő és ifjúsági II. osztályú csapatának tagjai szinte mind a szokásosnál jóval később kapcsolódtak be a tornasport világába! Ez természetesen hátrányt jelent a számukra, de a célunk az, hogy a saját képességeikhez mérten folyamatosan fejlődjenek, és edzésmunkájukban is megjelenjen a szépségre, a magabiztosságra való törekvés! Ennek pedig a versenyeken is meglesz az eredménye!

Az alábbiakban Varga Niki "néni" értékelését olvashatják!

"A serdülő lányok ezen a versenyen most voltak először, úgyhogy nagy volt az izgalom. A cél az volt, hogy részt vegyenek a versenyen és gyűjtsenek pontot. A csapat az országos versenyen 12. helyezést érte el. A csapatból szinte majdnem mindenki most versenyzett életében először. Nem voltak nagy elvárásaim, ezért összeségében elégedett vagyok a csapattal. Az, hogy most a többiek sokkal jobbak voltak egy következő lépésre ösztönözhet bennünket. Azaz még több szorgalom, odafigyelés és munka vár a csapatra. Féltem, hogy lesz, aki elfelejti a gyakorlatot és pánikba esik, hogy mit kell csinálni. Végül ilyen nem volt és nagyon örülök, hogy bár volt elem, ami kimaradt és másképp került bemutatásra, azért sikerült teljes, értékelhető gyakorlatokat bemutatniuk a lányoknak. A csapat legjobb tagja Kürtös Éva Savannah lett, de szeretném még kiemelni Melhem Chloét (aki ugráson és talajon bizonyult a legjobbnak a csapatból), Gazdag Franciskát és Sipos Flórát.

Az ifi lányok tavaly 3. helyen zártak ezen a versenysorozaton, ezért titkon reménykedtem, hogy egy jó szerepléssel talán most is sikerülhet. Sajnos ez nem így alakult a többi csapat ügyesebb volt nálunk és a 12. helyen végeztünk. Azért itt is szeretnék pozitív dolgot kiemelni. Sikerült javítani a csapat eredményén ugráson, korláton és gerendán. Szeretném kiemelni Szlivka Lizát (aki ugráson és gerendán bizonyult a legjobbnak a csapatból), egyéni összetett eredménye a 16. helyre volt elég. Cseh Jázmint (ugrás), Sallai Júliát (korlát) és Dömel Renátát (talaj) akik egy-egy szeren bizonyultak ügyesebbnek.

Gratulálok a lányoknak! Fel a fejjel bízom abban, hogy ez szebb és jobb lesz!
Köszönöm a pontozást Józsa Lilla és Sram Vivien kolléganőimnek!
És köszönöm a felkészülésben segítő kollégáimnak  - Szabó Sándor és Vígh Zoltán -  munkáját!"

Gratulálunk a lányok felkészítéséhez Varga Niki "néninek", köszönjük az eddigi munkáját és kívánjuk, hogy mostmár nyugodtan ,kipihenve készüljön második kislánya fogadására!

Niki "néni"  - VISSZAVÁRUNK!!!


Vissza a hírekhezVissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Induló foglalkozásaink Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák