<< 2019. Augusztus >>

H K Sz Cs P Sz V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Férfi-Női FelnőttOrszágos Bajnokság
2019-08-30.
2019-09-01.

FTC Telecom Kupa - fiú UP verseny
2019-09-28.
2019-09-29.

Női - Férfi Tornász Világbajnokság - Stuttgart
2019-10-04.
2019-10-13.

Férfi szertorna
Női szertorna

Hírek

UTE-s tornászlányok csapatgyőzelme TRNAVÁBAN!!

Nem várt, de megérdemelt győzelmet aratott az UTE 2 fős leány "csapata" az 50. OLD TRNAVA CUP nemzetközi utánpótlás leány     tornaversenyen!!                                                                                                                                

 

 

Nerhof Anett és Szilágyi Nikolett egymást segítve, de önmagukért is dolgozva kiegyensúlyozott versenyzéssel, (az apróbb hibáktól eltekintve) magabiztos versenyzéssel szerezték meg a Csapatgyőzelmet  az 50.OLD TRNAVA CUP nemzetközi utánpótlás tornaversenyen!!

 

 

 

 

Pedig nem volt egyszerű az út idáig!

 

Az UTE Tornaszakosztály női szakágában az elmúlt években Kaptay József és Juhász Judit - immár sokadszor - egy reményteljes csoport alakított ki, melynek tagjait az elmúlt évben jutalomként elvittek a Győrben megrendezett EYOF tornaversenyre.
Itt találkoztak régi kedves barátjukkal, a SZLOVÁK Tornaszövetség Főtitkárával - JAN NOVÁK úr pedig személyes meghívást küldött Józsi bácsinak az 50.OLD TRNAVA CUP nemzetközi utánpótlás tornaversenyre!
Az egyesületi részvételt azonban a Női szakág kezdetben nem javasolta! Józsi bácsi kitartása miatt azonban lányaink mégis elutazhattak a rangos versenyre!

 

A villámlátogatás pedig szép UTE-s sikerrel zárult!

Józsi bácsi vállalta magára a sofőr és edző szerepét, Ildikó néni pedig az egész napos pontozást!

Remek volt az edző, pontozó, tornász együttműködés, hiszen a lányok a végelszámolásnál a dobodó első fokára állhattak fel!!

Mindenki boldog volt, és az UTE Tornaszakosztálya ismét megmutatta, hogy komoly értékei vannak !! Nem csak gyerekanyagban, de edzői összefogásban is!

 

 

 

Külön öröm, hogy Szilágyi Nikolett az egyéni összetett versenyben a dobogó 3. fokára állhatott fel!
Niki előtt szép jövő állhat, melynek kiteljesedéséhez  az UTE Tornaszakosztálya eddig is, és ezután is minden segítséget megad!!

Nerhof Anett egyéni eredményét csak a jegyzőkönyv birtokában tudjuk meg pontosan, de teljesítményével elégedettek vagyunk! (Legyőzted a "félelmeid" Anett!!)

Köszönet a lányokkal itthon dolgozó Tereza Kinclova (Tereza néni) edzőnek is, aki ezen a hétvégén a Heraklész "B" keret UTE-s kislányainak munkáját segítette az aktuális "összetartáson"!!
 

 

 

KÉPEK a VERSENY-ről

 

Gratulálunk a lányoknak, Ildikó néninek és Józsi bácsinak!!

SZÉP VOLT UTE!!!

 


Vissza a hírekhezVissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Induló foglalkozásaink Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák