<< 2019. Július >>

H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Férfi-Női FelnőttOrszágos Bajnokság
2019-08-30.
2019-09-01.

FTC Telecom Kupa - fiú UP verseny
2019-09-28.
2019-09-29.

Női - Férfi Tornász Világbajnokság - Stuttgart
2019-10-04.
2019-10-13.

Férfi szertorna
Női szertorna

Hírek

Keleti Ágnes köszöntése az UTE Tornacsarnokában

2019.01.22-én 16.00 órakor Keleti Ágnes 5-x-ös Olimpiai Bajnokot, a NEMZET SPORTOLÓJÁT köszöntjük az UTE Tornacsarnokában !!

Kedves Szülők!

Mostanra teljesen biztossá vált, hogy  a  személyes kapcsolataimat igénybe véve  2019.01.22-én (kedden) 16.00 órakor az UTE Tornaszakosztályának jelenlegi életében egy soha nem visszatérő felejthetetlen eseménynek lehetünk részesei!
A TORNA spotrágban 5 X ös Olimpiai Bajnok KELETI ÁGNES elfogadta a meghívásunkat egy -  a 98-ik éves  születésnapi köszöntésére, és a fenti időpontban elhozhatjuk az UTE Tornacsarnokába!!

Szeretnénk megtölteni az UTE Tornacsarnokát, ezért kérünk minden a gyermekét hozzánk  hordó szülőt , tegye lehetővé, hogy a gyermeke   részt tudjon venni ezen az eseményen!! Mivel a keddi napon  alaphelyzetben sok gyerek jön a tornacsarnokba, az öltözési lehetőségek elég szűkösek! Erre a napra megkértük a hétfő-szerdai nappáron járó „kiemelt” leány és fiú illetve „Mini torna” csoportok szüleit is, hogy gyermekeiket hozzák el,  így  szinte „elviselhetetlen lesz a „tumultus” – melyet az atléták és az utánpótlás labdarúgók segítségével sikerül enyhítenünk! Természetesen a közelben való parkolás is problémát okoz majd ennyi ember számára, illetve a gyerekek szülőknek való 
„átadása” sem lesz egyszerű!!

Ahhoz, hogy minden hellyel-közzel gördülékenyen menjen, kérem figyelmesen olvassák el az alábbiakat, és tartsák be a kéréseinket!

 • minden „esti csoportba járó” gyerekkel maximálisan EGY szülő  jőjjön – kistestvért NE hozzanak!!!
 • kivételesen MINDENKI legkésőbb 15.35-re érjen az öltözőkbe!!
 •  A Serdülő II-Ifi II. leány csoportok és a  Serd.II.  és a 18.00-tól járó fiúk kivételével ezen a napon az ÜNNEPSÉG befejezése után nem lesz edzés !! Igy sem Jegyet  sem Bérletet NE hozzanak magukkal a gyerekek!!
 • minden gyereken kivételesen otthonról jőve legyen rajta a tornadressz, kisnadrág-trikó, és minél kevesebb felsőruházat, mert azt nem tudják kényelmesen letenni!! (Szükséges a „Kötelező edzésfelszerelés”!!)

A  gyerekek „összegyűjtése” az alábbiak szerint történik:

 1. A délután járó kislányok a szokott időben jönnek, az edzők felügyeletével minden cuccukat a szokott  öltözőben a szekényükben helyzik el!!  (Szükséges a versenydressz!!)
 2. A serdülő és ifi lányok  és a serdülő II.o. fiúk  és a Tamás bácsi-Zoli bácsi esti csoportos fiai a Fsz. 4-es öltözőben gyülekezzenek – Tamás bácsi és Farkas Ildikó néni felügyelete mellett  jönnek le és helyezkednek el a teremben 15.35-kor!! (szükséges a versenydressz, vagy az edzésfelszerelés)
 3. Zsolti bácsi gumiasztalosai a szokott helyen öltöznek, és Tamás bácsi és Farkas Ildikó néni felügyelete mellett  jönnek le és helyezkednek el a teremben 15.35-kor!!
 4. Dana néni kedd-csütörtöki csoportjába járó „hobby csoportosok”  az első emelet 5-ös és 6-os öltözőjében  gyülekezzenek!! – Dana néni közösen hozza le a csoportot! (Szükséges a versenyfelszerelés)
 5. Betti néni – Bianka néni kedd-csütörtöki csoportjába járó gyerekek is az első emelet 5-ös és 6-os öltözőjében gyülekezzenek!! Betti néni és Bianka néni közösen hozza le a csoportot!
 6. Dana néni  hétfő-szerdai-(pénteki) csoportja a Fsz. 1-es atléta öltözőben gyülekezzen!! Őket Vivi néni két nagylány segítségével hozza le a terembe!!
 7. Vigh Zoli bácsi H-Sze-(péntkei) kisfiú csoportja  a Fsz 2-es atléta öltözőben gyülekezzen! Őket Zoli bácsi hozza le a terembe!!
 8. Jutka néni hétfő-szerdai „MINI” csoportja a Fsz. 3-as torna öltőzőben gyülekezzen! Jutka néni hozza le a gyerekeket 2 nagylány segítségével! ( A nagylányok fogják visszakísérni a MINI-seket a szülőkhöz!!)

Fontos!!      
 

 • A HÉTFŐI napon a portán 16.00-tól korlátozott számban lehetséges a „kötelező edzésfelszerelés” megvásárlása!
 • Az érdeklődő szülők számára KORLÁTOZOTT létszámban belépési lehetőséget tudunk biztosítani a tornacsarnok elkerített részére! (Cipőt nem kell levenni, de szigorúan TILOS a gyerekekkel bármilyen módon kommunikálni, illetve az elkerített részen kívülre menni!!)
 • A szülőket TUBAI Tamás bácsi felügyeli és látja el a belépéskor instukciókkal!! Kistestvért nem lehet behozni, és csak a kordon mögött lehet tartózkodni!! (Aki nem fér be a kijelölt helyre – a szülői váróban tudja nyomon követni az eseményeket)!
 • A MÜSOR és a köszöntés után a szülők ott várják a gyerekeiket, ahol az edzőknek átadták őket!!
 • A délután járó kislányok szüleitől megértést kérünk, mert Őket csak akkor tudjuk kivinni, az öltözők kiüresedtek, illetve már nincs Keleti Ágnessel kapcsolatos  reprezentációs elfoglaltságunk !!

A gyerekek  szülőknek való „átadása” az alábbiak szerint történik

 1. Az ünnepséget követően először a MINI csoportot viszi ki a 2 nagylány a Fsz.3-as öltözőbe
 2. A következő Vigh Zoli bácsi H-Sze-(péntkei) kisfiú csoportja, melyet Zoli bácsi kísér ki a Fsz. 2-es  öltözőbe (Ezt az öltözőt kérjük maximum 16.50-ig elhagyni!!)
 3. Őket Dana néni  hétfő-szerdai-(pénteki) csoportja követi, Vivi néni 2 nagylány segítségével kíséri ki a Fsz. 1-es öltözőbe (Ezt az öltözőt kérjük maximum 16.50-ig elhagyni!!)
 4. Dana néni kedd-csütörtöki csoportját Dana néni kíséri fel az első emelet  5-ös és 6-os öltözőjébe
 5. Betti néni – Bianka néni kedd-csütörtöki csoportjába járó gyerekeket Betti néni és Bianka néni az első emelet 5-ös és 6-os öltözőjébe kíséri vissza
 6. A délutános kislány csoportokat   Vivi néni és Dana néni viszi fel a Fsz.3-as és 4-es öltözőbe (kérjük a délutános szülőket, hogy ne a földszinti folyosón várakozzanak, mert akkor  nehezen tudjuk kivinni a korábbi csoportokat!!)

 

Kedves Szülők!
Előre is köszönjük a segítőkész együttműködésüket!! Biztosak vagyunk abban, hogy ez egy életre szóló élmény marad mindanyiunk számára!!

Ha bárkiben kérdések merülnek fel a 2019.01.22-i nappal kapcsolatban, nyugodtan forduljnak hozzám!!

 

2019.01.20.

                                                               Üdvözlettel:                                „Jutka néni”

                                                                                                                    Juhász Judit

                                                                                                              UTE Tornaszakosztály

                                                                                                                   Szakosztályvezető

                                                                                                             

 

 

 

 

 


Vissza a hírekhezVissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Induló foglalkozásaink Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák