<< 2020. Július >>

H K Sz Cs P Sz V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Edzőtábor a szakosztályba járó kisfiúknak és érdeklődőknek
2020-07-13.
2020-07-31.

2020-3.Heraklész tábor
2020-07-27.
2020-07-31.

Női felnőtt-ifi Szerbajnokság
2020-09-19.
2020-09-19.

 

 

Férfi szertorna
Női szertorna

Hírek

Háziverseny az UTE Tornacsarnokában

2019.mácius 15-én Gyerek Kezdő - Serdülő - Ifjúsági tornászaink számára tartottunk HÁZIVERSENYT az UTE Tornacsarnokában.

 

 

A szülők látható érdeklődéssel figyelték a gyerekek munkáját. Először a két szerre beosztott gyerek kezdő korcsoportban tornázó kislányokat szólította Jutka néni-Ildikó néni-Bianka néni összetételű pontozói csapat. Minden kislány nagyon igyekezett, hogy az újonnan tanult elemeket minél szebben és sikeresebben tudják bemutatni!

 

Természetesen izgultak a kislányok, hiszen még van mit javítani az egyes elemeken, illetve sok volt az újonnan megtanult elem, gyakorlat - amit életükben először hajtottak végre szigorú bírói szemek előtt! A legtöbb apró hiba a korlát és a gerenda gyakorlatokba csúszott be! A talaj és az ugrás egységesebb képet mutatott, köszönhatőrn a hazai környezetnek is! Mindezek ellenére azt mondhatjuk, sok szép mozdulattal örvendeztették meg a 8-9 éves tornászlányaink az edzőket, és a szülőket.

 

 

 

 

A bírói hármas pedig szigorú szemüvegen keresztül nézte a gyakorlatokat, de el is mondta a kis tornászoknak, mit tudnak majd az elkövetkező héten kijavítani, hogy szépen szerepeljenek majd a Gyerek Kezdő Csapatbajnokság első fordulójában!

 

 

Sajnos a  kezdő verseny végeztével derült ki, hogy valami hiba csúszott surprise az eredmények számítógépbe való rögzítése során!  Mivel megígértük a szülőknek, hogy nem rontjuk el számukra a lerövidített  "hosszú hétvégét" , nem álltunk neki megkeresni a hiba okát! Jutka néni elmagyarázta a gyerekeknek, hogy az eredményhirdetést hétfőn tartjuk meg. De a látottak alapján - személyes véleményét elmondva felállította a gyerekek közötti sorrendet. Az alábbi képeket látható, hogy minimálisat tévedett!!

  

 

 

 

 

 

 

 

Ezután a serdülő és az ifjúsági lányokat szólítottuk, akik természetesen már nehezebb gyakorlatokat mutattak be. Míg a serdülők a tavaszi első két fordulóban kötelező gyakorlatokkal szerepelnek, az ifjúságiaknak már a FIG "B" követelmény a cél!! Jó volt látni, és érezni, hogy ez az együtt dolgozó társaság milyen egységes csapattá érett az elmúlt év során! Őszintén szurkoltak egymásnak, buzdították egymást! Az Ő munkájukat még kritikusabb szemmel nézte a bírói hármas, mint a kicsikét, de a dícsérettel, a buzdítással sem fukarkodtak! Természetesen a gyakorlatokba itt is becsúszott egy-két apróbb hiba, hiszen még csak mostanra kezdenek összeállni a gyakorlatok! Minden esetre az nagyon bíztató volt, hogy sok új elemet, elemkapcsolatot mutattak be a lányok, és még sokminden maradt a "tarsojukban"!!
Eredményt itt sem hirdettünk, bár már megtaláltuk a hiba okát a két sérüléssel bajlódó kislány (Eszter és Linda) segítségével, akik önzetlenül vállalták az irodista szerepet!
A hétfői napon vidám hangulatban tartottuk meg az eredményhirdetést, ahol az érmeket Józsi bácsi Ildikó néni aszisztálásával adta át a lányoknak, Jutka néni, és Kristóf bácsi pedig a hangulatról gondoskodott!

Serdülő háziverseny eredményhirdetése

 

 

 

Ifjúsági háziverseny eredményhirdetése

         
A cikket írta: Jutka néni

Köszönjük a LÁNYOK-nak , az EDZŐK-nek, a SZÜLŐK-nek a közreműködést!

Sok sikert a CSB. 1. fordulójára!!

 


Vissza a hírekhezVissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Nyári tábor Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák