<< 2022. Augusztus >>

H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
BEMUTATÓ
2022-09-03.
2022-09-03.

Gym Festival
2022-09-17.
2022-09-18.

Wd. Challenge Cup PARIZS
2022-09-24.
2022-09-25.

 

 

Férfi szertorna
Női szertorna

Hírek

Bemutatkoztunk a leány Serdülő keretfelmérésen

 

Az UTE Tornaszakosztálya 7 tornászlánynak biztosított lehetőséget, hogy 2021.január 24-én részt vehessenek a Leány Serdülő keretbe való bekerüléséért szervezett felmérésen, melynek ezúttal a KSI tornacsarnoka adott otthont! Előzetesen megnéztük, ki és hol tart a felkészülésben - így Jávor Brigi, Jurecska Fanni, Pethő Regina, Pados Jázmin, Jankovics Kamilla? Kriszt Csenge és Farkas Marica szerezhetett személyes tapasztaltot.

 

 

 

 

Az eseményre készülve a lányok és az edzők Jutka nénitől vehették át az új melegítőket és az "egyen táskát" , melynek mindenki nagyon örült!

Bár tudtuk, hogy a tudásunk még nem lesz elég, hogy uraljuk a mezőnyt, de úgy gondoltuk, hogy jó, ha a lányok is el tudják helyezni magukat korosztályuk hazai mezőnyében!

 

 

 

 

2021.01.24-én reggel az UTE KELETI ÁGNES Tornacsarnokától közösen indultunk a KSI-be, a szállítást Zsolti bácsi (Juhász Zsolt) vállalta magára. Jutka néni pedig  (mint mindig) dokumentálta az eseményeket!
Vivi néni és Tereza néni a KSI előtt várt ránk, így a 7 lányra pontosan 4 edző "jutott"smiley
A 2021.évi serdülő leány keret felmérésen 42 tornászlány vett részt.. A vidékiek szombaton, a budapestiek vasárnap szerepeltek.Statisztikát nem készítettem! (Mindkét nap azonos pontozói gárda bírálta el a bemutatott gyakorlatokat!)
A felmérésen a 2008-2009-2010-ben született lányok vehettek részt, és minden korosztályból az 5 legjobb eredményt elérő kislány kerülhetett be a keretbe, illetve + 1 fő az elmúlt évi versenyeredmény alapján.

 

 

 

Délelőtt a TECHNIKAI Tesztre került sor, ahol meghatározott sorrendben kellett bemutatni a felmérés előírt elemeit. Itt természetesen hátrányba került az, aki még nem mindent sajátított el "bemutatható" szinten, de sokat számított, hogy a pontozóbírókban milyen benyomást keltettünk!
Úgy tűnt, hogy a lányaink nagyon tiszta technikával tornáztak, és jó úton haladunk az előre eltervezett elemtanulás terén is!

 

 

 

 

 

 

A közös ebédnél egyértelműen látszott, hogy mekkora teher esett le a lányok szívéről! Vidáman falatoztak, mesélték egymásnak az élményeiket!

Az ebédet követő rövid pihenő után pedig jókedvűen készültek a Fizikai Tesztre.

 

 

 

 

 

A FIZIKAI Tesztnél egyértelműen látszott, hogy lányaink többsége nagyon jóadottságokkal rendelkezik! Mindenki megpróbálta kihozni magából a maximumot, még ha ez nem is mindig sikerült, de úgy gondolom - nem vallottunk szégyent!
Remek lehetőség volt, hogy a lányok saját szemükkel lássák, miben kell még fejlődniük, és mi az a plussz, ami még szükséges ahhoz, hogy elindulhassanak a "tornásszá válás rögös útján"!

Az edzőinknek (Tereza néni, Vivi néni, Zsolti bácsi, Ildikó néni) NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM az összehangolt, közösmunkát,  egyértelmúen látszott, hogy egy CSAPAT vagyunk!

A szülőknek tett ígéretünknek megfelelően időben értünk vissza az UTE KELETI ÁGNES Tornacsarnokához, és adtuk át az élményekkel feltöltődött lányokat!

Remélem ez csak az első momentum, hogy a lányok mindent elkövessenek, hogy képességeik szerint a lehető legmagasabb csúcsra jussanak fel (ha megszerezték a biztonságot adó alapokat)!

 

 

HAJRÁ UTE,HAJRÁ TORNÁSZLÁNYOK!!

KÉPEK a Serdülő keretfelmérésről

A cikket írta: Juhász Jutka néni

 


Vissza a hírekhezVissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Induló foglalkozásaink Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák