<< 2022. November >>

H K Sz Cs P Sz V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

 

 

Férfi szertorna
Női szertorna

Hírek

Ügyesek voltak a kisfiúk! - Gyerek Kezdő CSB.

2021.október 24-én  a Közpeonti Tornacsarnokban került megrendezésre a Fiú gyerek kezdő verseny utolsó fordulója, ahol ügyesen szerepeltek az UTE kisfiai! 
A versenyen pontozóként Tubai Tamás segítette a csaptaink munkáját!

 

Vigh Zoltán edző értékelése:

"Ezen a versenyen két fiú csapattal versenyeztünk.

A fiatalabb csapat tagjai:    Héczei Donát, Bakos Benett, Koncz Bálint, Kálmán Kristóf, Göbölyös Ágoston

 

 


 

Benett és Donát először vett részt versenyen, és az izgalom ellenére  megfelelően sikerült a versenyzésük. Természetesen néhány gyakorlatban hibáztak, de az első alkalommal ez érthető. A versenyzést is meg kell tanulni! Bálint ugrásban és talajon élete legjobb gyakorlatát mutatta be, ezzel nagyon elégedett voltam!    Ágoston és Kristóf is szépen versenyzett mindegyik szeren látszott rajtuk, hogy már nem először versenyeztek. A kis csapat 19 csapatból 16. helyen végzett!

 

 

 

 

Az idősebb csapat tagjai:  Andrásfay Soma, Nagy Péter, Fornay István, Durmaz Kerim András, Karánsebessy Levente, Gercsák Dénes.

 

 


A csapatot hátráltatta Levente láb sérülése, illetve Örs hosszabb betegség miatti hiányzása. Teljesítményükkel így is jóval felülmúlták a tavaszi fordulókban elért eredményüket!! Fejlődésük különösen ugrásban és gyűrűn volt látványos! Kiegyensúlyozott nagyobb hibák nélküli versenyzésük a 10. helyre volt elég! Így még érem is került a nyakukba."

 

 

 

 

 

 

Szép volt FIÚK!! GRATULÁLUNK Nektek és Zoli bácsinak!

Csak így tovább!


Vissza a hírekhezVissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Induló foglalkozásaink Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák