<< 2024. Június >>

H K Sz Cs P Sz V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Nyári edzésrend az UTE Torna Szakosztálynál
2024-06-24.
2024-06-24.

 

 

Férfi szertorna
Női szertorna

Házirend

Tisztelt Érdeklődők!

 • Az UTE Torna Szakosztálya az igényesen felújított UTE KELETI ÁGNES Tornacsarnokában remek körülmények között várja az érdeklődők jelentkezését!
 • Az edzésfoglalkozásokba való bekapcsolódás lehetősége FOLYAMATOS, de az ÚJ jelentkezők számára előzetes  JELENTKEZÉS  szükséges, melyet KIZÁRÓLAG egy alkalommal  kell kitölteni!! 
 • Az ÚJ jelentkezők első alkalommal „ÁLLAPOTFELMÉRŐ ÓRA"-n vesznek részt, melyet követően  felmérő edzőnk tájékoztatást nyújt a Szülőknek a gyermek szakosztályunkban való  foglalkoztatásának további  lehetőségéről!!
 • A UTE KELETI ÁGNES Tornacsarnok könnyen megközelíthető a 14-es villamossal, illetve autóval is. Jeleneleg az autók parkolására a csarnok előtt  minimális hely áll a rendelkezésre, de a TARZAN Park parkolójában  mindenki  kényelmesen találhat magának parkolási lehetőséget!
 • KÖSZÖNJÜK, ha gyermekük sportolásához  az UTE Tornaszakosztályát választják!!

 

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

SZABADIDŐS  FOGLALKOZÁSOK  HÁZIRENDJE

KIEMELT CSOPORTOK HÁZIRENDJE

VERSENYZŐ CSOPORTOK HÁZIRENDJE


ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

 • Új gyermeket  JELENTKEZÉS kitöltése után  „ÁLLAPOTFELMÉRŐ ÓRA"-n fogadunk az  UTE KELETI ÁGNES Tornacsarnokában!
 •  A JELENTKEZÉS-t  -  KIZÁRÓLAG egy alkalommal  kell kitölteni!! 
 • Hosszabb hiányzás, betegség  esetén(3-4 alkalom) az utetornaszo@gmail.com címre kérünk egy rövid jelzést!  (Gyermek neve-edzésnap-edzés időpont)
 • Számlázással kapcsolatos problémát , a tagság megszűntetésének kérését kérését  az utetorna125@gmail.com e-mail címen kérjük jelezni!. Ez estben a gyermek adatait a nyilvántartásunkból azonnal TÖRÖLJÜK!
 • Az ÚJ jelentkezők   az első hónapra csak PRÓBAIDŐS HAVIDÍJAS BÉRLET -et válthatnak!
 • A következőkben  minden hónap 01-én automatikusan új  DÍJBEKÉRŐ érkezik a szülő által megadott e-mail címre! A DIJBEKÉRŐ iegyenlítése után a gyerekek az edzőktől kapják meg az aktuális HAVI BÉRLETET, melyet minden foglalkozásre hozni kell, mert erre kaphatják a "JUTALOM MATRICÁT"
 • A fehér kiskapun való bejövetel után az UTE felirat alatti FŐBEJÁRATON lehet bejönni az épületbe.
 • A gyermeket a szülők az 1. emelet  5-ös  öltözőjében tudják átöltöztetni!
 • A gyerekek az első emeleten a  folyosó JOBB oldalán várják az edzőket, a szülők a BAL oldalon álljanak - így lesz egy SZABAD  sáv, ami megkönnyíti az átláthatóságot!
 • Az edzők  a "SORAKOZÓ" után leviszik a gyerekeket a tornaterembe, majd az óra végzetével az öltözőbe viszik vissza a Őket. Kérjük a Szülőket, hogy gyermekeiket a foglalkozás végeztével az Öltözőben várják!
 • a 17.00 órai csoportot az edzők a földszinti folyosón a Bejárat felöli lépcsőn viszik fel, így elkerülhető a torlódás!!
 • 10 év feletti fiúk a Fszt. 6-os öltözőjében tudnak átöltözni! (A hétvégéken ez Labdarúgó Birói öltözőként is szolgál, és itt egy számítógép is található! Ezért kérjük az érintett szülőket, hogy hívják fel gyermekük figyelmét arra, hogy csak öltözésre használják az öltözőt - és átöltözés után azonnal menjenek le a tornaterembe, és a megadott helyen várják a foglalkozás kezdetét!!)
 • 2 hónap HAVI BÉRLET  megváltása után  a gyerekek számára az egységes edzésfelszerelés
  KÖTELEZŐ!! A gyakorló dressz próbájára - PÉNTEKEN 14.30-16.30-ig van lehetőség a TORNA IRODÁ-ban.
 • Iskolai Testnevelés órai felmentéshez szükséges igazolást CSAK 3 HÓNAP rendszeres edzésre járás után adunk ki!!
 • Amennyiben ezután a gyermek nem jár a foglalkozásainkra, értesítjük az Iskolát az edzésen való részvétel megszűnéséről!
 • A heti 2 x 3-i 1,5-2 órás foglalkozáson való részvétel esetn ÉVENTE egy alkalommal szükséges az ortopédiai vizsgálat, melynek lehetőségét helyben biztosítjuk!

vissza az oldal tetejére

 


 

SZABADIDŐS FOGLALKOZÁSOK HÁZIRENDJE

 1. Az edzésfoglalkozásokon való részvételhez a Jelentkezési ív kitöltése szükséges!!! KIZÁRÓLAG  egy alkalommal kell kitölteni!!
 2. Amennyiben a gyermek hosszabb hiányzás, betegség miatt NEM tud résztvenni a foglalkozáson, vagy nem kíván többet jönni -  kérjük azt az utetornaszo@gmail.com címen jelezzék! (Gyermek neve - edző - edzésnap -  ez estben a gyermek adatait azonnal TÖRÖLJÜK!)
 3. A Tornacsarnok megközelíthető a 14-es villamossal, illetve autóval. Jeleneleg az autók parkolására a csarnok előtt minimális hely áll rendelkezésre, de a TARZAN Park parkolója mindenki számára szabad!
 4. Egyéb parkolási lehetőség a TÁBOR utcai parkolóban. az utetornaszo@gamil.com email címen le kell adni a Gyermek nevét, a szülő telfonszámát, és a gépkocsi rendszámát - és kb. 1 hét múlva lehetséges a parkolás!
 5. A kapun való bejövetel után az épületbe a FŐBEJÁRATON lehet bejönni.
 6. A PRÓBAIDŐS HAVI DÍJ-at , a HAVI DÍJ-at elktronikusan tudják befizetni (rendkívüli esetben a Torna Irodában islehetséges a Befizetés!)
 7. A gyermeket a szülők az első melet  5-ös    öltözőjében tudják átöltöztetni!
 8. A gyerekek a folyosó JOBB oldalán várják az edzőket, a szülők a BAL oldalon álljanak - így lesz egy SZABAD  sáv, ami megkönnyíti az átláthatóságot!
 9. Az edzők  a "SORAKOZÓ" után leviszik a gyerekeket a tornaterembe, majd az óra végzetével az öltözőbe viszik vissza a Őket. Kérjük a gyerekek Szüleit, hogy gyermekeiket a foglalkozás végeztével az Öltözőben várják!
 10. Mivel két csoport váltja egymást, a 18.00-kor kezdődő foglalkozásra érkező gyermekek  a folyosó kijelölt részén várakozzanak - az edzők az első foglalkozás csoportját  a Bejárat felőli lépcsőn viszik fel az öltözőbe.
 11. Az első alkalommal jövő ÚJ gyerekek az átöltözés után a folyosó BAL oldalán, az Olimpiai 5 karika  alatt várják az edzőket! A gyerekek a csoporttal együtt lejönnek a tornaterembe, a foglalkozás végén pedig tájékoztatjuk a szülőket a további lehetőségekről!
 12. A rendszeresen járó gyerekeknek az edzők egy hónap letelte után HAVI DÍJ- befizetésre állítatják át az automatikusan kiküldött díjbekérőt!   A 2 hónap  HAVI DÍJ-  fizetése után a  gyerekek számára az egységes edzésfelszerelés KÖTELEZŐ!!
 13. Az egységes edzésfelszerlés próbájára  PÉNTEKI napon 14.30-16.30-ig van lehetőség a TORNA IRODÁ-ban

BIZTOSÍTÁS 

 • Az UTE Torna Szakosztályának biztosítását  2017. aug. 1-től az  COALONADE Fairfax Company  kezeli   - (az AIG utódja)
 • Kötvényszám: 451 0000012
 • BIZTOSÍTÁS -t a HAVI DÍJ   tartalmazza , DE kizárólag az edzésfoglalkozáson történt sérülésre érvényesithető!
 • Sérülés esetén a következő NYOMTATVÁNY kitöltése szükséges, melyet a Technikai vezetőnek (Kaptay-Tóth Timea utetorna125@gmail.com  )  kell további intézésre leadni.

GYAKORLATI TANÁCSOK

 • A foglalkozások megismerésére a honlapunk  Szabadidősport olalán található videók szolgálnak, (Ezek a videók még a tornaterem felújítása előtt készültek, az új videók feltöltése folyamatban.)
 • Lehetőleg mindig időben érkezzenek (késés esetén hozzák le a gyereket a tornaterembe, de NE JÖJJENEK BE vele, mert zavarják az edzésmunkát) !
 • A foglalkozások előtt a gyerekeket vigyék el WC-re, a foglalkozások ideje alatt szükség esetén a gyerekek a tornacsarnok WC-jét használják!
 • Lázas - beteg gyereket NE HOZZANAK a foglalkozásra !!
 • A gyermekek munkáját a szülők a SZÜLŐI VÁRÓ-ban zártláncú TV adás keretében követhetik!
 • A SZÜLŐI VÁRÓ -ban gyereket öltöztetni szigorúan TILOS!!!
 • A SZÜLŐI VÁRÓ rendjének megtartása alapvető követelmény az ott tartózkodók felé!
 • Tisztelettel kérjük a szülőket,hogy a folyosót és a lépcsőket a foglalkozások ideje alatt hagyják szabadon!

BEMUTATÓ FOGLALKOZÁSOK IDŐPONTJA:

 

 1. 2023. december
 2. 2024. február vége-március eleje
 3. 2024. április vége-május eleje
 4. 2024. június második hete
 • A Bemutató foglalkozásokra a jegyet a TORNA IRODÁ-ban lehet megváltani.
 • A Bemutató órajegy ára: 1.500,-Ft/fő
 • A Bemutató foglalkozáson fényképezni, videózni csak a kijelölt helyen lehet!

 

vissza az oldal tetejére

 

KIEMELT CSOPORTOK HÁZIRENDJE

A KIEMELT csoportok (FIÚ és LEÁNY) az UTE Tornaszakosztályánál az első előrelépési lehetőséget jelentik!  Itt a gyerekeket már nemenként külön csoportban foglalkoztatjuk!

KIEMELT csoportokba  kizárólag  edzői javaslat alapjánszakosztályvezetői jóváhagyással - lehet bekerülni!

A csoportba bekerült gyerekek szüleinek az alábbi "kötelezettséget" is kell vállalni:

 1. A megadott napokon heti 3 alkalommal 1,5 órás, később 2 órás foglalkozásokra elhozzák gyermeküket.
 2. A "pénteki" edzésfoglalkozásokon való rendszeres részvétel feltétele a csoportban maradásnak!
 3. Kötelező az egységes edzésfelszerelés használata!
 4. A "kiemelt" csoportokba járó gyermekek számára - életkortól függően,az előre megadott időpontban - nyáron 4 hét NYÁRI TÁBORBAN való részvétel KÖTELEZŐ!!!
 5. Rendszeres edzésrejárás esetén - kb.1 év eltelte után - felajánljuk a TAGDÍJFIZETÉS lehetőségét, az ezzel kapcsolatos iratokat edzői javaslatra a Technikai vezető adja át
 6. A TAGDÍJ -at fizetők számára ÉVES BIZTOSÍTÁS fizetése szükséges, melynek összege 4.000,-Ft/év .
 7. A csoport tagjai már vesenyeken vehetnek részt.
 8. A versenyeken való részvétel feltétele a VERSENYENGEDÉLY kiváltása, melynek időpontja a honlap Eseménynaptár menűpontjában lesz megtalálható.
 9. A csoportban maradás feltétele a rendszeresen elvégzett felméréseken javuló eredmények elérése, és a korosztály számára kiírt "közepes feletti" szint teljesítése

vissza az oldal tetejére

VERSENYZŐ CSOPORTOK HÁZIRENDJE

 1. A legtehetségesebbnek tűnő gyermekeket  -  a "délutános" időpontban  foglalkoztatjuk.
 2. A versenyző csoportba bekerülő gyerekek szüleinek vállalni kell
    - a gyermek rendszeres, megadott időpontban való PONTOS megjelenést az  edzéseken
    - a megadott szünetidőpontok betartását
    - az amatőr  Sportolói Szerződés évenkénti megújítását
    - a szakosztályi programokban való KÖTELEZŐ részvételt
 3. A hiányzásokat, betegséget, a gyermek edzésől való egyéb elkérését minden esetben az utetornaszo@gmail.com email címen kell bejelenteni (gyermek neve - edző)
 4. A versenyző csoport tagjai TAGDÍJ -at fizetnek, melynet átutalással kell fizetni.
  Továbbiak HAMAROSAN!


vissza az oldal tetejére

 

SZÖVEGET KELL BEÍRNI
vissza az oldal tetejére

Vissza az oldal tetejére!

 
Főoldal Információk Versenysport Szabadidősport Nyári tábor Galériák Kapcsolat Jelentkezés Áraink Főoldal Információk Versenysport Főoldal Szabadidősport Induló foglalkozásaink Jelentkezés Áraink Galériák